Windows 11 vil lanseres trinnvis, og utrullingen av det nye operativsystemet vil starte senere i 2021. For Windows 10-brukere vil dette være en gratis oppgradering, og i teorien vil man kunne gå over til det nye OS-et, selv om man fortsatt bruker Windows 7 eller 8.1. Det er per nå uklart om hvorvidt den endelige versjonen av Windows 11 vil være låst til den nye startmenyen. Det kan være at Microsoft vil tillate brukere å velge mellom ny og gammel ved lansering, men det gjenstår å se.

Et lite dataprogram kan endre en innstilling i Windows XP-registeret, slik at Windows Update tror det er en annen utgave av operativsystemet. På den måten kan brukerne hente oppdateringer helt til 2019, men Microsoft advarer mot trikset. Mange Windows 10-brukere opplever i ettermiddag at den innebygde søkefunksjonen i Windows 10 ikke fungerer. Siden dette plutselig berører mange brukere, har mistanken blitt rettet mot Microsofts tjenester, og da nærmere bestemt søketjenesten Bing, som hos de fleste er integrert i dette søkefeltet. Den siste feilen i denne omgang er et kompatibilitetsproblem med den vietnamesiske nettleseren Cốc Cốc.

Disse informasjonskapslene lagres bare i nettleseren din med ditt samtykke. Du har også muligheten til å velge bort disse informasjonskapslene.

Sikkerhetskopiering Og Gjenoppretting Brukerhåndbok

WinGuide Tweak Manager er et avansert men likevel brukervennlig program for optimalisering av Windows og andre programmer. Gratisversjonen har 500 tweak-funksjoner, mens fullversjonen har dobbelt så mange. Et avansert shareware program som kan brukes til å øke ytelsen i Windows og finjustere systemet. Programmet kan også brukes til å optimalisere Internett-forbindelsen. Spionprogrammer brukes for eksempel til å hente informasjon om deg og din PC, uten at du har gitt ditt samtykke. SpywareBlaster angriper problemet på en annen måte enn andre anti-spyware programmer.

Instruksjoner For Installering Og Fjerning Av Windows Postscript

De fleste oppstartsprogrammer og tjenester er selvforklarende, men noen kan være litt kryptiske. Er du usikker på om du skal deaktivere en tjeneste er det bare å gjøre et google-søk på navnet og du vil få informasjon om hva nettopp programmet eller tjenesten gjør. I dette registeret bør du være forsiktig med hva du gjør. Det er svært mange oppføringer her som pc-en din trenger for å kunne virke optimalt. Er du ikke sikker på om du skal fjerne noe, da bør du ikke gjøre det. Det kan derfor være greit å ha med seg en datakyndig person før du begynner med slike operasjoner. Disse referansene blir ofte ikke slettet når du fjerner programmet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.