Kotona käytän wifiä mutta on tässä myös liittymä siltä varalta jos ottaisin tämän mukaan johonkin lanittomaan paikkaan, maksaa vajaan kympin kuussa. Aika turhana tuota liittymää pidän, mutta mies tän laatan kävi hakemassa, myyjä oli sitä suositellut. Mies räplää puhelintaan missä vaan ja vähänväliä, niin luuli että minä tämän lätyn kanssa kuljeskelen. Reissussakin hoteilleissa on wifit yleensä (tämä yksi peruste hotellin valinnassa), en edes pidä ulkomailla datayhteyttä päällä. Käytän tätä paljon vähempään kuin tyttäret tai heidän lapsensa, en paljon pelaa nwnp32.dll puuttuu Windows 10 paitsi qwirkleä, en kuuntele musiikkia enkä käytä facea tai muuta someohjelmaa. Soitellaan pällipuheluita siten että samalla voi tehdä mitä vaan, yleensä ruokaa.

Well itse siirtyi uuteen, kun ominaisuudet muuttui edelliseen versioon verrattuna, eli ei sillä onko win10 ”ikuinen” vai ei mitään merkitystä. Jos win11 on taasen selkeä parannus niiin kyllähän siihen siirtyy, vaikka se jotain maksaisikin. Jos ei ole parannus, niin 2025, kun virallinen tukin kympillä lakkaa, joutuu joka tapauksessa harkitsemaan uudestaan. Minä olen tästä ihan samaa mieltä, mutta markkinamiehillä on tosiaan oma näkemyksensä ja se tuppaa olemaan se mihin rahankiilto silmissä päädytään.

Tee Tietokoneestasi Pelottava Halloweenin Tyyliin

Tämä voisi olla radioamatöörikäytössä eduksi mikäli aikapalvelimen käynnistää vain aina tarpeen mukaan, eli se ei olisi jatkuvasti päällä. En kuitenkaan myöskään väitä etteikö asia voisi olla juuri niinkuin on mainostettu. Ehkäpä testailun myötä asiaan tulee jotain selkeyttä myös omalla kohdalla. Olin jopa hieman yllättynyt kuinka pieniruokainen tämä nykyinen tietokone on.

Windows 11:n Tuoteavaintiedot Viittaavat Ilmaiseen Päivitykseen Vanhemmista Versioista

Onneksi toistaiseksi löydetyt viat eivät ole olleet mitään vakavia ja monet niistä tuntuvat vaikuttavan vain yksittäisiin käyttäjiin. Joten jos haluat ladata itsellesi jo uuden käyttöjärjestelmän, tämän ei kannata toimia esteenä. Ensin uusi Windows 10 ladataan tietokoneelle, jonka jälkeen Windowsille annetaan lupa tehdä muutoksia tietokoneeseen. Käyttäjän tulee siis sallia se, että Windowsilla on pääsy tietokoneeseen ja sen eri ohjelmiin. Muuten käyttöjärjestelmän päivittäminen ei onnistu.

Sähkölasku kasvoi vajaalla 9sentillä, hiilidioksidipäästöjä syntyi 196g. Näyttäisi pihan puut riittävän hienosti kompensoimaan radioasemani aiheuttamat päästöt, vaikka tuohon lisäisikin vielä radioiden ja muiden laitteiden kulutuksen. Ihan mielenkiintoista informaatiota, vaikka välillä tuo ilmastohomma meinaa ainakin omista korvista pursua jopa ulos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.